
مطالبی را که در این سی دی به آن برخورد می کنیم در حقیقت واقعیاتی است که مکرر در زندگی با آنها مواجه هستیم ولی از کنار آنها به سادگی می گذریم. در صورتی که تعمق در هر یک از این مطالب ممکن است پاره ای از مشکلات ما را حل نماید.
یکی از این مطالب این است که اگر به کتاب آسمانی خود به دقت نگاه کنیم متوجه می شویم بسیاری از قوانین هستی مبنی بر درست زندگی کردن و رسیدن به آرامش، بطور مستقیم یا بصورت تمثیل گنجانده شده است و با توجه بیشتر به آن متوجه این نکته می شویم، که در پس این قوانین چه تفکر عظیم و دقیقی وجود دارد. آنجا که گفته می شود: ای مومنان اگر فرقه ای از اهل کتاب را فرمان برید شما را از ایمانتان به کفر بر میگردانند. یعنی یکی از عوامل از بین رفتن ایمان مردم و تبدیل آن به کفر بوجود آمدن فرقه های مختلف بوده است. کلا ما انسانها همیشه از کرده خود راضی هستیم و به عبارتی از خود راضی هستیم چون به ما گفته شده است که ما اشرف مخلوقاتیم. ولی اگر به تمام جهان آفرینش و عظمتش بدرستی بنگریم آنگاه در خواهیم یافت که در مقابل آن چقدر کوچک و ناچیزیم.
هیچگاه در این موضوع اندیشه نکرده ایم که خداوند هدفش از خلق ما چه بوده است و منِ انسان را برای چه اشرف مخلوقات نامیده است؟ تا تمام اینها را حس و لمس کنم و از حس و لمس آنها لذت ببرم. در چهار چوب قوانین الهی حرکت کنم و همه چیز را برای خود نخواهم و نخواهم با عبور از قوانین همه چیز را برای خود کنم . چون غیر از رنج و عذاب برای من عایدی نخواهد داشت. ما باید در زندگی صبر پیشه خود سازیم. اگر در زندگی تحت فشار هستیم با دیده نیک به آن بنگریم و از سختی ها با صبر رد شده و تجربه کسب کنیم. چون الماس اگر تحت فشار نبود هرگز تبدیل به الماس نمی شد. در صراط مستقیم باشیم و در راه ارزشها قدم برداریم.
این راه هم سخت است و هم سهل. اگر باورمان با عمل مان یکی شود این راه برایمان سهل خواهد شد چون به یقین رسیده ایم و انجام عمل نموده ایم. هرگز از نیروهای تخریبی درونمان غافل نشویم آنان همواره در کمین هستند تا ما را به ضد ارزشها دعوت کنند.
اگر در کنگره 60 مشغول گرفتن آموزشها هستیم برای به آرامش رسیدن باید آموزش ها را عملی کنیم یعنی از دانایی به دانایی موثر برسیم و این تغییرات باید ذره ذره و به آرامی صورت بگیرد. برای هر مرحله ای که موفق می شویم برای موفقیت خود ارزش قائل شویم و آن را کوچک و حقیر نشماریم و سعی در حفظ موفقیت خود داشته باشیم و در پیشبرد آن کوشا؛ از پیشرفت دیگران خوشحال شویم همه چیز را برای خود نخواهیم. برای موفقیت دیگران ارزش قائل شده آنها را تشویق کنیم. تشویق القا و انتقال انرژی مثبت به طرف مقابل است. سعی کنیم برای آگاه کردن دیگران از تنبیه استفاده نکنیم.زیرا از انرژی فرد مقابل می کاهد .انسانها را به انجام عمل سالم ترغیب کنیم. هرگز منتظر معجزه نباشید.
چون تمام کارها با تلاش و تفکر ما به نتیجه خواهد رسید. سعی کنیم تمام کارهای نیمه کاره خود را تمام کنیم. با این کار اعتماد بنفس از دست رفته خود را مجددا بدست می آوریم. شاید زمان زیادی طول بکشد ولی بهتر است حل شود. هرگز برای هر شکستی کنج عزلت را انتخاب نکنیم، با گوشه نشینی مشکلات حل نخواهند شد. باید حرکت داشت هم در جهت مادیات، هم در جهت معنویات. هیچ یک به تنهایی جوابگوی یک زندگی با آرامش نیستند. با اندیشه و تفکر درست در انجام امور مالی می توانیم پایه های مالی خود را مستحکم کنیم. معاملات خود را محکم کنیم. ولی این را همیشه باید بدانیم که هر چقدر هم هوشیار باشیم باز هم خطر کلاه های جدید با رنگ و لعاب جدیدتر در راهند. ولی ما باید در هر صورت همیشه هوشیار باشیم و قدرت جسم و روح و تفکر خود را به تعادل برسانیم.
با سپاس از بنیان کنگره60
همسفر فخری لژیون خانم لیلا محمدیشعبه آكادمی
خانم زری خدا قوت و انشاءا.. همیشه سلامت و فعالتر از گذشته باشید تا بتوانیم بیشتر از این از پست ها و مطالبی که می گذارید استفاده کنیم.باز هم از زحمات شما سپاسگذارم.
وباتشکر از خانم فخری بسیار عالی بود.
سرکار خانم فخری ، خلاصه بسیار مفیدی بود سپاسگزارم
با احترام ، همسفر سپیده